Kaan Group Hakkında

Kaan Group olarak, ilk faaliyete geçtiğimiz günden itibaren, bugün sürdürülebilirlik başlığı altında incelenen etik, çalışan hakları, toplumsal fayda ve çevreye saygı gibi konularda hep titizlikle hareket ettik.

Başarı asla tesadüflerin neticesi değildir, tercihin somut sonucudur.

Hakkımızda

Kalite tesadüf değildir, kaliteyi farkımızla hissedin.

Deneyimli ve lisanslı profesyonellerden oluşan uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz.

Firmamız ayrıca 7/24 satış sonrası hizmetler sunmaktadır.

Ticaret Hayatımız

istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK, Uzmanlarımızdan bir danışma randevusu alın.

Değerlerimiz her zaman yolumuzu bulmak için pusulamızdır. Tüm ekibimiz bu değer sistemi üzerine kuruludur ve işlerini buna göre yapar.

Müşterilerimizi bir partiye davetli misafirler olarak görüyoruz ve biz de ev sahibiyiz. Müşteri deneyimini biraz daha iyi hale getirmek bizim işimiz.

  • 2009Araç Kiralama

    İşe ilk adımımız 2009 yılında Kaan Car Rental markası altında Araç Kiralama işi olarak başladı.

  • 2016Oto Galeri

    Daha sonra güçlü bir yatırımla oto galeri sektöründe hizmet vermeye başlayan "Kaan Car Motors" ile büyümeye devam ettik.

  • 2018VIP Transfer Hizmetleri

    Bölgemizdeki VIP transfer ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tamamı firmamıza ait özel donanımlı VIP araçlarımız ile güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti sunmaya başladık.

  • 2020Gayrimenkul ve Yatırım

    2020 yılında "Al-Ked Gayrimenkul" emlak ve yaıtım şirketini kurarak faaliyetlerimize Alanya merkezide kendi ofislerimizde devam etmekteyiz.

  • 2023Lojistik Ve Depolama

    2023 yılında pandemi ile birlikte gelen mevsimsel değişiklikten kaynaklı küresel ısınmanında etkisiyle bölgemizde oluşan ve bölgemizin ihtiyacı olan soğuk gıdaları depolama ile ilgili eksikleri fark ederek soğuk hava depoları ve lojistiğini sağlamak amacıyla yatırımlar yapmaya başladık piyasada tanınmak içinde "Pazaryüz.com" adı altında kendimizi dondurulmuş deniz ürünleri ve unlu mamülleri ile otel ve restuarantlarda pazara giriş yaparak gıda sektöründe yerimizi aldık.